« Tillbaka

Hur använder jag en domän som inte är köpt av er?

För att använda en domän som är köpt på annat håll gör du såhär:

1. Skaffa dig Premium-paketet
  2. I ditt Mozello-konto klickar du på Inställningar > Domäner/adress och Lägg till en domän som jag redan äger
  3. Peka om ditt domännamn till Mozellos servrar

Peka om domännamn till Mozellos servrar

Om du har köpt ditt domännamn separat från ett annat företag så måste du peka om ditt domännamn till Mozellos servrar.

Du bör logga in till ditt domännamns kontrollpanel och lägga till följande DNS-poster till dina inställningar för domänen (ersätt dindomän.com med ditt faktiska domännamn):

• CNAME-post för www.dindomän.com som pekar till web.mozello.com
  • A-post för dindomän.com som pekar till 52.16.206.81 *

* A-posten är endast till för ompekning av domännamn utan www. Använd aldrig den här IP-adressen till din www-domän, eftersom värden för din webbplats är web.mozello.com.

Om du inte vet hur du gör det här, vänligen kontakta den tekniska supporten hos företaget där du registrerade ditt domännamn och be dom göra ovanstående ändringar åt dig.

Relaterade ämnen

« Tillbaka