« Tillbaka

Hur kan jag aktivera HTTPS / SSL för min webbplats?

Säker anslutning med HTTPS används redan för kassa- och betalningssidorna i onlinebutiker skapade med Mozello. När utcheckningsprocessen påbörjas dirigeras användaren om till en säker HTTPS-sida, därför är alla transaktioner 100% säkra som standard.

Säker anslutning med HTTPS är endast obligatorisk när känslig betalningsinformation, såsom kreditkortsnummer, överförs. Det är emellertid en praktisk funktion att aktivera HTTPS även på övriga sidor i din webbplats. Det ökar dessutom dina användares förtroende och trygghet.

Aktivera HTTPS för hela webbplatsen

HTTPS-anslutning kan aktiveras för en hel webbplats skapad med Mozello genom en gratis tjänst från vår partner Cloudflare. Tack vare integrationen med Cloudflare kan Mozello-kunder aktivera HTTPS-anslutningen kostnadsfritt och utan någon manuell konfiguration eller köp av SSL-certifikat.

För att aktivera Cloudflares HTTPS-tjänst kontaktar du bara vårt supportteam.

« Tillbaka